Veilig op vakantie begint bij Heijl Automaterialen

Geplaatst op 05-05-2016

Wanneer u besluit met de auto op vakantie te gaan is het aan te raden om een vakantiecheck uit te laten voeren door uw garage. Deze controleert de auto op 46 essentiële punten zoals het bandenprofiel, accu, verlichting, ruitenwissers, vloeistofniveaus, enzovoort. Wat betreft veiligheid kunt u niet voorzichtig genoeg zijn.

 

Gezegd moet worden dat de check een keuze is maar we bevelen dit ten zeerste aan wilt u zonder problemen op uw vakantiebestemming aankomen. Mocht u dan toch met pech langs de weg staan dan is het wel zo fijn om ook op dat punt voorbereidt te zijn.

 

Punt 47: Heijl vakantie advies.

 

Ieder Europees land hanteert andere wettelijke verplichtingen omtrent veiligheid en de artikelen die u bij zich dient te hebben. We hebben daarop een handig overzicht gemaakt waar u kunt zien welke artikelen u in welk vakantieland bij u aan boord moet hebben. Met iedere week een ander veiligheidsartikel in de aanbieding!

 

Het overzicht vindt u in onze shops als poster, op de AutoFocusTV schermen, als leaflet om mee te nemen

veiligheidsvest-heijl

en ook op deze pagina. Bekijk welke artikelen in uw vakantieland verplicht zijn en aanbevolen worden.

 

LET OP: vanaf 1 juli is het in Duitsland verplicht om een reflecterend veiligheidsvest aan boord te hebben. Dit vest is daarom de gehele vakantieperiode bij ons in de aanbieding: € 3,65 per stuk. Wij adviseren één vest per inzittende en hebben ook junior veiligheidsvesten.