Links

P. Heijl Automaterialen heeft naast een volledige vernieuwde Heijl Business Site (vakhandel) ook deze particuliere website waarmee wij de niet-zakelijke klant informeren over diverse ontwikkelingen. Op deze pagina ziet u een overzicht van onze (nieuwe) partners, de social media kanalen waarop wij actief zijn en vindt u een aantal van onze formulieren. Zo zijn wij onlangs Diesel Büchli Partner geworden en kunt u via deze pagina het diagnoseformulier voor uw verstuivertest downloaden.

 

Formulieren

BeeldmerkFormulier nieuwe klant    

Wanneer u zich wilt aanmelden als nieuwe klant dan kunt u hier ons klantformulier downloaden. Bied deze vervolgens volledig ingevuld aan bij uw voorkeursfiliaal.

 

logo_dbDiagnoseformulier verstuivertest     

Wanneer u een testaanvraag wilt doen kunt u hier ons diagnoseformulier downloaden. Lever uw verstuivers dan samen met dit formulier in bij uw vestiging.

 

 

info_sign.fw

Informatieblad

Download hier het informatieblad bijhorende tot een verstuivertest-aanvraag. Hier vindt u belangrijke contactgegevens en staat de procedure uitgelegd voor uw aanmelding uitgelegd. TIP: print dit formulier en bewaar het op een plaats zodat u deze ten alle tijden kunt raadplegen.

 

Social media 


Facebook

Facebook
Wilt u graag op de hoogte gehouden worden door P. Heijl Automaterialen, volg ons dan op Facebook.
Twitter_logoTwitter
Wilt u graag de laatste nieuwtjes weten over P. Heijl Automaterialen, volg ons dan op Twitter.
linkedin
Linkedin
Wilt u graag op de hoogte gehouden worden door P. Heijl Automaterialen, volg ons dan op Linkedin.
YoutubeYoutube
Hier vind u een interessante introductie film over P. Heijl Automaterialen.

 

Partners:

Vrooam grossier
Een landelijke organisatie van samenwerkende grossiers in automaterialen, gereedschappen, equipement, banden en accessoires.

mijngrossier.nl
Via mijngrossier.nl kunt u, als autobedrijf, op élk moment en vanaf elke computer de onderdelen en materialen bestellen die u nodig heeft.

Autotools
Met AutoTools bent u verzekerd van de laatste technische informatie om elk type auto te kunnen blijven onderhouden.

kost dat?
Bereken zelf de kosten en maak direct een afspraak, 24 uur per dag. Voer uw postcodecijfers in en zoek een Kost dat?

AMT reparatiewijzer
Een database vol praktijkervaring, waarmee u lastige storingen, defecten en complexe reparaties sneller tot een goed einde brengt.

Diesel Büchli
Al meer dan 40 jaar is Diesel Büchli een begrip als het gaat om reparatie en revisie van brandstofinspuitpompen. Met deze kernactiviteit is Diesel Büchli uitgegroeid tot de brandstofsysteemspecialist van de dag van vandaag. Sinds september 2014 zijn wij Diesel Büchli Partner met een geavanceerde verstuivertestbank in ons filiaal Oss. Ook hebben wij hier een groot assortiment common rail injectoren en brandstofpompen liggen welke direct zijn uit te leveren. Onze dieselspecialist kan hier uw verstuivers testen en worden daarin gesteund met de kennis van Diesel Büchli

Bosch automotive
Bosch – Technologie voor het leven.

Elgersma automotive supply
ELGERSMA vormt dè schakel tussen de top automotive after market leveranciers en haar business partners.

GMTO
GMTO staat voor gerichte motortechnische opleidingen. HELDER, DUIDELIJK en bovenal PRAKTIJKGERICHT. Dat zijn woorden die bij GMTO met hoofdletters worden geschreven.

IVA driebergen
Compacte en kleinschalige opleiding voor commercieel- en managementgerichte beroepen voor de automotive- en watersportbranche.

Topmec
De werkplaatstool voor het moderne autobedrijf en alles wat u als monteur nodig heeft in één app!

Toolshop
Toolshop is de one-stop shop voor professioneel gereedschap. Een uitgekiend assortiment handgereedschap is uit voorraad leverbaar

Stokvis equipment
Stokvis Equipment werkt met een netwerk van gerenommeerde Partner grossiers binnen de Nederlandse automotive branche.

Saarloos Automotive Equipment
Saarloos Automotive Equipment is één van de grootste toeleveranciers in de Automotive branche van de Benelux.

Monroe
The journey from a simple idea to producing today’s Technology Driven Safety is one that has taken Monroe across nine decades and to every corner of the globe.

Exide
De accu specialist. Exide Nederland is een afdeling van de Exide Technologies groep, een wereldwijde organisatie die gespecialiseerd is in “draagbare energie”.

Turbo partner
Met het unieke TurboPartner concept van Turbo’s Hoet wordt elke garagist een specialist in het vervangen van turbo’s.

SKF opleidingen en trainingen
Bij SKF willen wij zorg dragen voor onze klanten, de klanten van onze klanten (de grossiers) en natuurlijk ook de garages.

Varta start & stop service
Het serviceprogramma is speciaal ontworpen voor onafhankelijke garages en biedt alles wat uw bedrijf nodig heeft om deze complexe batterijen op professionele wijze te vervangen.

Mijn garage.nl
Eindelijk! Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud. Vind een garage bij u in de buurt en maak meteen een afspraak.

James auto & service
Plan online uw afspraak voor auto onderhoud, APK keuring, reparaties, grote beurt of kleine beurt. Koop hier ook uw nieuwe autobanden of occasion.

QRS quick repair service
QRS staat voor Quick Repair Service, oftewel: Snelle en betrouwbare service voor uw auto. Met kennis over alle merken en modellen is uw auto bij een QRS vestiging altijd in goede handen.

Autofocus
Het is een drieledig concept, bestaande uit een AutoFocus magazine, AutoFocusTV en AutoFocus.nl.

Techno benelux
Techno Benelux bundelt de inkoop van een groot aantal automotive gelieerde ondernemingen in de Benelux.

Vakgarage.nl
Vakgarage is dé specialist op het gebied van APK, Banden, Airco, Accu, trekhaken etc. Kortom, alles voor uw auto nieuw of occasion.

Always be mobile
The Alwaysbemobile Company heeft een helder profiel: altijd probleemloos mobiel blijven. Het inspireert ons. Het is onze Missie én Visie.

Stern
Stern heeft een grote voorraad aan nieuwe modellen, occasions met 2 jaar garantie en financierings mogelijkheden.

Max life service center
Een MaxLife Service Center heeft een duidelijke doelstelling: betere service, langere levensduur.

 

Handige links:

MPM olie
Valvoline olie
Petronas